Forum

Geef hier uw mening, uw vragen of iets anders.

U kunt ook een discussie starten of vragen/antwoorden stellen met anderen.

4 reacties op “Forum

 1. Het is echt waar! Mijn laptop was , zoals dat heet, niet meer vooruit te branden en bovendien werkten er bepaalde zaken niet meer of juist averechts. Omdat mijn recente ervaringen met computerdeskundigen niet echt geweldig waren verlopen toch nog maar eens een poging gewaagd bij T&L services in Goirle voor wat zij de APK voor computers noemden. Voor 75 tot 100 euro zou de computer weer als een tierelier werken. Even leek het probleem onoplosbaar, maar… T&L heeft woord gehouden. De laptop werkt razendsnel en voor het extra werk werd geen eurocent meer berekend. Aanrader dus.

 2. Hallo.
  Rij jij met die Groene Ford Reclame?

  Wat kost het als je bij de mensen thuis moet komen voor de computer?
  Zag dat op je bus staan.
  Heb een trage computer.

  Mvg Frank Strepen.

 3. Afgelopen vrijdag werden verschillende organisaties wereldwijd getroffen door ransomware met de variantnaam WannaCry / WannaCrypt0r.20. Deze ransomware gebruikt een kwetsbaarheid in een onderdeel van Windows om zichzelf te verspreiden en kan een systeem infecteren zonder interactie van een gebruiker.
   
  ESET klanten zijn volledig beschermd!
  Alle ESET versies detecteren de ransomware als Win32/Filecoder.WannaCryptor. Deze detectie is al aanwezig in onze software sinds 06-04-2017.
   
  Voor alle informatie en de FAQ & Facts over deze ransomware uitbraak verwijs ik je naar http://www.eset.nl/wannacryptor-ransomware/. Deze pagina zal continu geüpdatet worden met de laatste informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *